Alüminyum Oksit

Asal Metal

Alüminyum Oksit

15 Ekim 2018

Alüminyum Oksit

                Alüminyum oksit oldukça etkili bir kumlama malzemesi olarak dikkat çekmektedir. Alüminyum oksit köşeli bir yapıya sahiptir ve ulaştığı alanda maksimum etki yapmaktadır. Kumlama işleminde Alüminyum oksit tercih edilmesi alanında pürüzlendirilmesinde büyük kolaylıklar ortaya çıkarmaktadır. Ayrıca paslanan alanların paslardan sıyrılmasında da Alüminyum oksit kullanılabilmektedir. Uzun süre açık alanda bekleyen ürünlerin zamanla korozyona uğramasında veya güneşin yıpratıcı etkisi altında renginin farklılaşması sonucunda Alüminyum oksit ile kumlama yapılabilmektedir.

                Alüminyum oksit kumlama işlemlerinde en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Köşeli yapısı onun en çok tercih edilen ürün olmasında büyük öneme sahiptir. Oval yapıdaki ürünlerin yıpratıcı etkisinden daha büyük bir etki ortaya çıkaracak olması tahmin edilmesi mümkün sonuçlar arasında yer almaktadır. Alüminyum oksit konusunda detaylı bilgi almak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman müşteri hizmetleri yetkililerimiz sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaktır.

alüminyum oksit

                Alüminyum oksit farklı sertlik derecelerine sahiptir. Her sertlik derecesine göre farklı renklerde bulunabilmektedir. Özellikle havaya karşı yüksek dirence sahip olmaları kullanıldıkları alanların genişlemesine katkı sağlamaktadır. İhtiyaç duyulan sektörlerde sertlik derecesine göre seçim yapılmaktadır. İlgili iş için kullanılırken alüminyum oksit sertlik derecesi hesaba katılması gerekiyor. Kullanılan alanlarda yüksek ömürlü kullanım sunması ürünün maliyetinin uygun olması ile birlikte alüminyum oksit avantajlı konuma gelmektedir.

 

Kullanım alanlarına göre farklı ihtiyaçların karşılanmasında tercih edilmektedir. Boya işlemlerinde yada pürüzlendirme işlemlerinde köşeli alüminyum oksit yaygın olarak tercih edilmektedir. Sertlik derecelerine uygun olarak paslandırmaz özelliğe sahip olduklarından dolayı kullanım alanlarında da yaygınlaşma meydana gelmektedir. Çelik ile birlikte sıklıkla kullanılan alüminyum oksitin sertlik derecesi kullanım verimliliği açısından oldukça önemlidir.

 

kumlama
kumlama makinası
kumlama kumu
kumlama malzemeleri
kumlama sarf malzemeleri
kumlama makine parçaları
kumlama kazanı
kumlama kabini
kumlama firması
kumlama makinası firması
tamburlu kumlama makinası
askılı kumlama makinası
sac profil kumlama makinası
vibrasyon
vibrasyon makinası
vibrasyon malzemeleri
vibrasyon makinası firması
vibrasyon firmaları
çelik granül
paslanmaz çelik granül
paslanmaz çelik grit
cam kürecik
alüminyum oksit
seramik küre
silisyum karbür
kumlama vibrasyon makineleri

Asal Metal Firması; yüzey işlem alanında uzmanlaşmış bir kurumdur. Ana uzmanlık alanları; kumlama, vibrasyon ve shot peeningdir.

Üretim alanı; kumlama makineleri, vibrasyon makineleridir. Ayrıca bunlarda kullanılan sarf malzemelerinin imal ve ithalatını yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

Asal Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Eskoop Sanayi Sitesi C6 Blok No:345 İkitelli / İST Telefon: +90 (212) 549 81 90 E-Posta: info@asalmetal.com