Garnet

Asal Metal

Garnet

08 Ekim 2018

Garnet

                Garnet kumlama alanında yaygın olarak tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Garnet doğada kendi halinde bulunmaktadır. Bu nedenle sıklıkla tercih edilmekte ve kolayca ulaşılabilmektedir. Tanecikleri oldukça sert yapıdadır, bu durum garnet kullanımının temel nedenleri arasında yer almaktadır. Çünkü garnet kumunun sert yapısı kumlama için oldukça elverişlidir.

                Garnet taneciklerinin kolay kolay parçalanamaz olması kumlama esnasında ortaya çıkacak olan tozun da minimum düzeyde olmasını sağlamaktadır. Bu durum daha kolay ve hızlı bir işçilik için avantaj sağlamaktadır. Ayrıca garnet kumu kullanımından sonra büyük bir kısmı yeniden kullanılabilmektedir. Birkaç defa kullanılması mümkün olan garnet sert yapısı ile kumlama ve aşındırma alanlarında oldukça önemlidir.

 

Asal Metal | Kumlama | asalmetal.com | Kumlama Malzemeleri
 
 
Asal Metal | Kumlama | İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Eskoop Sanayi Sitesi C6 Blok No:345 İkitelli / İST 
+90 212 549 81 90 | +90 212 549 81 91 - Fax | info@asalmetal.com
 
 
kumlama, kumlama makinası, kumlama kumu, kumlama malzemeleri, kumlama makine parçaları, kumlama kazanı, kumlama kabini, 
kumlama firması, kumlama makinası firması, tamburlu kumlama makinası, askılı kumlama makinası, kumlama sarf malzemeleri

Asal Metal Firması; yüzey işlem alanında uzmanlaşmış bir kurumdur. Ana uzmanlık alanları; kumlama, vibrasyon ve shot peeningdir.

Üretim alanı; kumlama makineleri, vibrasyon makineleridir. Ayrıca bunlarda kullanılan sarf malzemelerinin imal ve ithalatını yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

Asal Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Eskoop Sanayi Sitesi C6 Blok No:345 İkitelli / İST Telefon: +90 (212) 549 81 90 E-Posta: info@asalmetal.com