Kumlama Hortumu

Asal Metal

Kumlama Hortumu

25 Aralık 2018

Kumlama Hortumu

                Kumlama hortumu kumlama işleminin seyyar olarak farklı alanlara taşınarak yapılmasını sağlamaktadır. Yüksek basınç altında maksimum verim ile çalışma prensibine sahip olan kumlama hortumu işlerinizin hızlanmasın sağlayacak önemli detaylar arasında yer alıyor. Kumlama hortumu kullanarak taşınamayacak kadar büyük metallere ulaşmanız kolaylaşıyor ve ebatları ne olursa olsun metallerin kumlanması işlemi gerçekleştirmenize fırsat sunuyor.

                Kumlama hortumu üretimi aşamasında yüksek basınç altında çalışabilecek potansiyelde üretilmiştir. Bu sayede yüksek hızlarla püskürtülen malzemelerin güvenli bir şekilde uç kısma ulaşabilmesi hedeflenmektedir. Kumlama hortumu kumlama işleminin gerçekleştirilebilmesi açısından oldukça önemlidir. Hortumun özelliği basınç merkezi dikkate alınarak ayarlanmalı ve maksimum verimde çalışacak potansiyelde olmalıdır. Tüm çalışma alanında gerekli güvenlik önemlerinin alındığından emin olunmalı ve işin profesyoneller tarafından yapılmasına dikkat edilmesi gerektiğini hatırlatmakta fayda var.

Asal Metal Firması; yüzey işlem alanında uzmanlaşmış bir kurumdur. Ana uzmanlık alanları; kumlama, vibrasyon ve shot peeningdir.

Üretim alanı; kumlama makineleri, vibrasyon makineleridir. Ayrıca bunlarda kullanılan sarf malzemelerinin imal ve ithalatını yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

Asal Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Eskoop Sanayi Sitesi C6 Blok No:345 İkitelli / İST Telefon: +90 (212) 549 81 90 E-Posta: info@asalmetal.com