Kumlama Makinesi

Asal Metal

Kumlama Makinesi

16 Temmuz 2018

Kumlama işleminin sona ermesinden sonra ise artık metal yüzey boyama işleminin yapılmasına hazır bir hale gelmiş olacaktır. Genel olarak kumlama makinesi denildiği zaman işletmelerin akıllarına öncelikli olarak gelenlerin başında kumlama kazanları gelmektedir. Bu kazanlar açık alanlarda gerçekleştirilecek kumlama işlemleri için kullanılmaktadır. Kumlama kazanlarının kullanılması ile beraber büyük konstrüksiyonların kumlanması ve tersanedeki gemilerin kumlanması gibi işlemler kumlanması gibi işlemler oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirilmiş olmaktadır. Bunlarla beraber kumlama odalarında da oldukça büyük parçaların kumlanması gerektiği zaman işlemler başarılı bir şekilde yerine getirilecek ve metal parçalar boyanmaya hazır hale gelecektir. Kumlama makinelerinin genel olarak çeşitleri ise bununla sınırlı kalmıyor.

Asal Metal Firması; yüzey işlem alanında uzmanlaşmış bir kurumdur. Ana uzmanlık alanları; kumlama, vibrasyon ve shot peeningdir.

Üretim alanı; kumlama makineleri, vibrasyon makineleridir. Ayrıca bunlarda kullanılan sarf malzemelerinin imal ve ithalatını yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

Asal Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Eskoop Sanayi Sitesi C6 Blok No:345 İkitelli / İST Telefon: +90 (212) 549 81 90 E-Posta: info@asalmetal.com