Kumlama Sarf Malzemeleri

Asal Metal

Kumlama Sarf Malzemeleri

05 Şubat 2018

Kumlama Sarf Malzemesi

 

Metal yüzeyler için yapılmakta olan kumlama işlemleri esnasında pek çok farklı tarzda kumlama sarf malzemesi kullanılmaktadır. Genel itibari ile bu malzemelere bakıldığı zaman cam, mineral ve metal esaslı olduklarını görmek mümkündür. Kumlama işlemi esnasında yalnızca makine seçimi değil aynı zamanda sarf malzemelerinin doğru seçilmesi de oldukça büyük bir öneme sahiptir. Çünkü yanlış seçilecek olan aşındırıcı malzemeler sonrasında ne yazık ki metal yüzeyler ciddi sorunlar ile karşı karşıya kalabilecektir. Her bir kumlama makinesi için seçilecek olan malzemeler birbirinden farklıdır. Dolayısıyla öncelikli olarak ne tarz bir metal yüzey için kumlama işlemi yapılacağı belirlendikten sonra buna uygun malzemelerin seçilmesi önemlidir. Kumlama sarf malzemelerinin kullanılmasındaki temel amaç, işlemlerde verimliliğin arttırılmasıdır.

Asal Metal Firması; yüzey işlem alanında uzmanlaşmış bir kurumdur. Ana uzmanlık alanları; kumlama, vibrasyon ve shot peeningdir.

Üretim alanı; kumlama makineleri, vibrasyon makineleridir. Ayrıca bunlarda kullanılan sarf malzemelerinin imal ve ithalatını yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

Asal Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Eskoop Sanayi Sitesi C6 Blok No:345 İkitelli / İST Telefon: +90 (212) 549 81 90 E-Posta: info@asalmetal.com