Kumlama Tabancası

Asal Metal

Kumlama Tabancası

19 Kasım 2018

Kumlama Tabancası

                Kulama tabancası metal zemin üzerinde yer alan korozyon ve oksitlenme gibi metal yüzeyine zarar veren ögelerin temizlenmesi amacıyla kullanılmaktadır. Metallar üzerinde yer alan paslanmaların temizlenmesi için bir nevi zımpara görevi üstlenen kumlama tabancası bu alanda işlerinizi kolaylaştıracak ve hızlandıracak detayları üzerinde barındırmaktadır.

                Kumlama tabancası yardımcı ile çok kısa sürede çok geniş alanlarda temizleme çalışmaları gerçekleştirebilir, metaller eski görünümlerine kavuşmalarını sağlayabilirsiniz. Profesyonel pas temizleme işlemi için kumlama tabancası kullanarak hedeflerinize çok kısa sürede ulaşabilirsiniz. Kulama tabancası kullanımı dikkat ve profesyonellik istemektedir. Bu nedenle kullanım esnasında gerekli güvenlik tedbirlerini almanız gerekiyor. Günümüzde pas temizleme gibi yüzey temizleme işlemlerinde sıklıkla kullanılarak kolaylıklar sunmaktadır.

Asal Metal Firması; yüzey işlem alanında uzmanlaşmış bir kurumdur. Ana uzmanlık alanları; kumlama, vibrasyon ve shot peeningdir.

Üretim alanı; kumlama makineleri, vibrasyon makineleridir. Ayrıca bunlarda kullanılan sarf malzemelerinin imal ve ithalatını yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

Asal Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Eskoop Sanayi Sitesi C6 Blok No:345 İkitelli / İST Telefon: +90 (212) 549 81 90 E-Posta: info@asalmetal.com