Plastik Granül

Asal Metal

Plastik Granül

22 Ekim 2018

Plastik Granül

                Plastik granül ürünleri hayatımızın çok farklı alanlarında kullanılabilmektedir. Beyaz eşya sektöründen levha sektörüne, çatı yalıtımından, otomobil parçalarına kadar yaygın kullanım alanına sahiptir. Bu özelliği sayesinde farklı sektörler içerisinde farklı ürünlerin üretiminde tercih edilmektedir. Plastik granül malzemeler özellik bakımından birbirinden ayrılır ve bu ayrıma uygun olarak kullanım alanlarına dağılırlar.

                Bazı plastik granül malzemeler suyu geçirmezken bazıları da yük altında yüksek dayanıklılığa sahiptir. Bu gibi farklı özellikleri bulunan plastik granül malzemeler farklı sektörler için önemli ekipmanların ve malzemelerin hazırlanmasında temel unsurlar arasında yer almaktadır. Plastik granül ürünleri üretiminde her ihtiyaca uygun olan farklı yapısal özelliklere sahip ürünlerin çeşitlilik içerisinde üretilmesi gelen taleplerin karşılanması açısından önem arz etmektedir.

Plastik Granül

Her ne kadar plastik ürünlerin tercih edilmesi doğa için pek sağlıklı bir şey olmasa da gerek fiyatının uygunluğundan gerekse üretim kolaylığından dolayı bir çok alanda plastik ürünler çokça tercih edilmektedir. Mutfak ürünleri, ev dekor ürünleri, hediyelik eşyalar, saksılar, ambalaj ürünleri ve çevremizde gördüğümüz bir çok ürün plastik malzemelerden üretilmektedir ve bu plastik malzemelerin üretim aşamasına geldiği hali plastik granül olarak geçmektedir.

Bir yoğurt kovasını düşünün siz bu yoğurt kovasını geri dönüşüm kutusuna attığınız zaman belirli işlemlerden geçirilerek plastik granül haline getirilmekte ve tekrar enjeksiyon makinesinde farklı bir üretim yapılmaktadır. Plastik geri dönüşümünün ana ürünlerinden biri olan plastik granül farklı renklerde ve türlerde bulunmaktadır. Örneğin bir üründe farklı sertlik ve özelliklerde granül maddesi kullanılırken başka bir üründe bu değişebilmektedir.

 
Asal Metal | Kumlama | asalmetal.com | Kumlama Malzemeleri
 
 
Asal Metal | Kumlama | İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Eskoop Sanayi Sitesi C6 Blok No:345 İkitelli / İST 
+90 212 549 81 90 | +90 212 549 81 91 - Fax | info@asalmetal.com
 
 
kumlama, kumlama makinası, kumlama kumu, kumlama malzemeleri, kumlama makine parçaları, kumlama kazanı, kumlama kabini, 
kumlama firması, kumlama makinası firması, tamburlu kumlama makinası, askılı kumlama makinası, kumlama sarf malzemeleri

Asal Metal Firması; yüzey işlem alanında uzmanlaşmış bir kurumdur. Ana uzmanlık alanları; kumlama, vibrasyon ve shot peeningdir.

Üretim alanı; kumlama makineleri, vibrasyon makineleridir. Ayrıca bunlarda kullanılan sarf malzemelerinin imal ve ithalatını yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

Asal Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Eskoop Sanayi Sitesi C6 Blok No:345 İkitelli / İST Telefon: +90 (212) 549 81 90 E-Posta: info@asalmetal.com