Vibrasyon Sıvıları

Asal Metal

Vibrasyon Sıvıları

17 Eylül 2018

Vibrasyon Sıvıları

                Vibrasyon işlemi genellikle çapak olan bölgedeki çapağın alması amacıyla kullanılsa da ovalleştirme, temizleme gibi işlemlerde de tercih edilir. Bu işlemin uygulanması esnasında yüksek ısı ortaya çıkar. Ayrıca vibrasyon işlemi esnasında aşınmayı güçlendirecek kimyasallara ihtiyaç duyulur. Metin yanmaması adına doğru değerde aşındırma veya temizleme işlemi gerçekleşmesi adına vibrasyon sıvısı kritik öneme sahiptir.

                Vibrasyon sıvısı farklı özelliklere sahip sıvı kategorilerinden oluşmaktadır. Bu sıvıların bir kısmı parlatma sağlarken bir kısmı da yıpratma yapmaktadır. Farklı vibrasyon sıvıları ise parlatmayla beraber boya için yüzeyi hazır hale getirmektedir. Yapılacak işin amacına uygun vibrasyon sıvısı kullanılması oldukça önemlidir. Vibrasyon işleminin hassasiyetine uygun kalitede vibrasyon sıvısı kullanılarak işten maksimum verim elde edilebilir. Vibrasyon sıvısı hakkında detaylı bilgi almak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Asal Metal Firması; yüzey işlem alanında uzmanlaşmış bir kurumdur. Ana uzmanlık alanları; kumlama, vibrasyon ve shot peeningdir.

Üretim alanı; kumlama makineleri, vibrasyon makineleridir. Ayrıca bunlarda kullanılan sarf malzemelerinin imal ve ithalatını yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

Asal Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Eskoop Sanayi Sitesi C6 Blok No:345 İkitelli / İST Telefon: +90 (212) 549 81 90 E-Posta: info@asalmetal.com